TET:ssä kirjastolla

Etsiessäni harjoittelupaikka pidin kirjastoa vähän tylsänä vaihtoehtona, mutta päätin kuitenkin kysyä ja täällä sitä ollaan. Työt ovat olleet monipuolisempia kuin kuvittelin. Olen hyllyttänyt kirjoja, pyyhkinyt pölyjä sekä auttanut poistokirjojen kanssa. Lasten puolella järjestetään Soturikissa- tapahtuma, jonka valmisteluissa myös autan. Olen leikellyt ja askarrellut kaikenlaista, kuten pinssejä ja viirejä sitä varten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen myös ollut mukana seuraamassa erilaisia lapsille ja nuorille järjestettyjä Elämyspolkuun kuuluvia esittelyitä.  Seurasin kiinnostuneena eskarilaisten kirjastokurssia, yläkoulun kirjavinkkausta ja alakoulun mediamatkaa. Työ on mukavaa ja kaikki ennakkoluulot, mitä minulla oli, ovat kaatuneet. Täällä on rauhallista ja hiljaista, kun haluaa keskittyä. Tietysti välillä on aikamoinen hälinä, jos lapsia on paljon, mutta sekin tuo mukavaa eloa tänne.

Opin asioita kirjaston toiminnasta ja kirjojen kiertokulusta täällä kirjastossa. Uutena tuli myös, että Saaga tarkoittaa lasten puolta ja Stoori nuorten puolta. Kaiken kaikkiaan minulla oli hauska viikko ja hommia riitti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T: TET -harjottelija