TET-viikko kirjastossa

Olin TET:ssä kirjastossa viiden päivän ajan. Työpäiväni alkoivat aina yhdeksältä ja loppivat kolmelta.

Maanantai aamulla tutustuin tuleviin työtehtäviini ja henkilökunnan tiloihin. Sen jälkeen pyyhin pölyjä Stoorin alueelta. Myöhemmin samana pävänä kävin lajittelemassa lehtiä ja kirjoja.

Lehtien järjestelyä.

Lounasaikaan kävin Café Siriuksessa lounaalla. Ruoka siellä oli loistavaa. Päivän lopuksi opettelin vielä hieman kirjojen hyllytystä. Se oli mukavaa.

Tiistai aamulla olin mukana alakoululaisten kirjastokäynnillä. Siellä autoin oppilaita etsimään haluamansa. Sitten pidin pienen tauon ja hyllytin hieman kirjoja. Sain myös leikata paperista pinsseihin ympyröitä.

Lounaaksi söin taas Café Siriuksessa. Loppupäivän leikkelin paperiympyröitä, nimesin CD-levyjä, tarkastin onko CD-levyt tallessa, hyllytin kirjoja ja kirjoitin tätä blogia.

Kirjojen hyllytystä.

Keskiviikkon aloitin pyyhkimällä pölyjä kirjahyllyjen takaa. Pyyhkiessäni niitä yksi kouluni opettaja tuli käymään. Sen jälkeen jatkoin vielä töitä hetken aikaa. Seuraavaksi leikkasin lappuja Mimmi-Magia tapahtumaa varten ja hinnoittelin myyntiin meneviä kirjoja. Sitten kävin taas lounaalla Café Siriuksessa. Lounaan jälkeen hyllytin hieman kirjoja ja jatkoin tämän blogin kirjoittamista. Blogin kirjoituksen jälkeen sainkin hieman erilaisien työtehtävän. Tehtävänä oli palauttaa panttipullot kauppan ja tuoda henkilökunnalle pullaa ja karkkia. Se onnistui hyvin.

Torstai aamulla aloitin imuroilla kirjavankkureita. Sitten leikkasin taas hieman lappuja Mimmi-Magia tapahtumaa varten ja kirjoitin lisää blogiani. Loppupäivän hyllytin kirjoja ja numeroin manga-kirjoja.

Pölyistä pyyhitty kirjateline.

Perjantaina liityin eskarilaisten kirjastokäynnille. Sitten otin kuvia tätä blogia varten. Kirjoitin ja lisäilin kuvia blogiin, jossa en ollut ollenkaan hyvä. Lounaaksi söin taas Café Siriuksessa.

Tet-viikkoni kirjastossa oli todella mukava, töitä löytyi aina sopivasti ja henkilökunta kirjastossa oli erittäin mukavaa. Suosittelen paikkaa kaikille.

kirjoitti: tettiläinen