Supernatural Con @ Birmingham ’18, valitut palat

K-13. Tekstissä viitataan ylimalkaisesti homo sapiens sapiensin parittelukäytäntöihin ja päihteisiin.

Creation inc. päätti ystävällisesti kärrätä lauman Supernatural-sarjan tähtiä nähtäväksi ja kuultavaksi Birminghamiin, miellyttävän lähelle näin eurooppalaisen fanin kannalta. Samassa rakennuksessa järjestettiin myös jonkunlainen sähkötupakkaharrastajien tapahtuma, ja minusta tuntuu että siinä kaksi ryhmää katseli toisiaan että kaikkeen omituiseen sitä jotkut hurahtavatkin.

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jason Manns ja satunnaisia päälakia.

Vähäisen kokemukseni (VanCon ’15) perusteella tunnelma oli reteämpi ja ronskimpi kuin Amerikoissa järjestetyissä coneissa. Richard Speight jr. (Gabriel) toivotti yleisön tervetulleeksi kertomalla että Rob Benedictillä (Chuck eli Jumala) on laittomia päihteitä takapuolessa. Jake Abel (Adam Milligan, joka on, sivumennen sanoen, edelleen Helvetissä) visioi Adamin paluun maan päälle, hulluuden, kostonhimon –ja äkillisen kuoleman Adamin jäädessä bussin alle.

Jensen Acklesin (Dean Winchester), Jared Padaleckin (Sam Winchester) ja Misha Collinsin (Castiel) yhteispaneeli oli täysin hulvaton, erityisesti strippikysymyssäännön ansiosta: väärästä vastauksesta joutui riisumaan yhden vaatekappaleen. Ottaen huomioon sen, että Jared ja Jensen tapasivat päättää yhdessä mikä on väärä vastaus, väitän että jos paneeli olisi jatkunut vielä tunnin, olisimme nähneet Mishan alasti.

Jensen kertoi että niitä pitkiä, sielukkaita katseita hahmojen (tahtoo sanoa että kaikkien hahmojen) välillä kuvataan käsikirjoituksissa termillä “eye****”. Haistan itseparodian miellyttävän tuoksun. Lisäksi tiedämme nyt, että Jared ja Jensen lainailevat toistensa kalsareita.

Kyllä, Jared joutui riisumaan toisen kenkänsä ja kyllä, hän sanoi juuri sen mitä pitikin. Juuri oikealla äänellä. Maailmassa oli hetken kaikki täysin kohdallaan.

Matt Cohen (nuori John Winchester, arkkienkeli Mikael) kertoi parantuneensa lentopelosta shokkiterapialla. Yhdellä reissulla oli ollut sikäli rapsakka turbulenssi, että Matt ja Rob puristavat penkin kädensijoja rystyset valkoisina ja pelkäävät kuolemaa. Kun tilanne rauhoittuu, Misha tulee ulos lentokoneen vessasta virtsan peittämänä ja Richard (joka kärsii normaalisti erityisen pahasta lentopelosta) on nukkunut koko episodin läpi, herää ja haluaa tilata vihreää curryä.

Briana Buckmaster (sheriffi Donna Hanscum)

Yleisesti ottaen sanon että sikamaisen kalliitahan nämä Creationin conit ovat, mutta hommat on hoidettu ammattimaisesti ja sujuvasti, paneelit ovat parhaimmillaan täysin hillittömiä ja muille vakavasti pakkomielteisille faneille suosittelen myös yhteisvalokuvia näyttelijoiden kanssa. Pääsee halaamaan, mikä ei tunnu aivan todelliselta ja sanon tämän äärimmäisen hyvässä mielessä.

Suosittelen myös:

  1. Nukkumista varastoon, itse tapahtuman aikana sitä raahautuu iltaohjelmasta majapaikkaan edelleen täpinöissään, ja kun seuraavana aamuna tapahtuu heti jotain mielenkiintoista, viiden tunnin yöunia voi jo pitää saavutuksena.
  2. Kuvia haluaville oikeasti hyvän kameran hommaamista, koska muuten käy niin kuin tämän artikkelin kuvituksesta näkyy.
  3. Fiktiivisiä parituksia käsittelevien kysymysten esittämättä jättämistä koska ihan vakavasti ottaen, tiettyjen fandomin elementtien pläjäyttäminen näyttelijöiden silmille voidaan laskea seksuaaliseksi ahdisteluksi. (Sinä, jonka oli aivan pakko ottaa destiel esille, häpeä.)
  4. Liian henkilökohtaisten kysymysten esittämättä jättämistä (Ei, asia ei kuulu sinulle.)
  5. Väljää budjettia, sillä krääsäkojujen puolelta löytyy aina kaikkea kivaa.
Tapahtumapaikka halusi palautetta yllättävistä asioista.

Kirjoitti: tapahtumaan osallistunut kirjaston harjoittelija