Sarjispuuhaa ja naksueläimiä 4.7.

Harmaan aamun ja sääennustuksen sadelupauksen vuoksi kesän ensimmäinen Stoori pihalla -tapahtuma muuttui Stoori vähän-pihalla-mutta-enemmän-sisällä -tapahtumaksi. Suunnitelmamuutos ei kumminkaan vaikuttanut hauskuuden määrään tai onnistuneeseen iltapäivään!

Keskipäivällä Turun Sarjakuvakerho saapui Stooriin ja Nuokkaribiili ajoi pihaan mukanaan kaikenlaista puuhaa.  Sisällä pöytään oli aseteltu pinoja kyniä ja papereita, ei-syötäviä askartelunaksuja, sekä oikeaksi naposteltavaksi keksejä ja mehua. Pian paikalle alkoi saapua väkeä ja taidetta alkoi syntyä monessa eri muodossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pihalla Nuokkaribiili tarjosi sumopainikokemuksen ja hikeä pintaan sählyllä. Pienestä tihkusta huolimatta katuliiduillakin oli käyttöä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumaan kuului myös runo-osuus Blackout -tekniikalla ja jääkaappirunoilulla. Mitä kaikkia lausahduksia keksiikään valmiista sanoista?

Kaikilla oli hauskaa ja aikakin kului kuin lennossa – ensi tiistaita tuskin malttaa odottaa! 11. 7. Stoorissa selvitetään mihin kaikkeen kirjastossa onkaan mahdollista osallistua ja tutustutaan 3D-tulostukseen.

Kirjoittanut: kesätyöläinen 🙂

 

 

 

noms