Pokémon-aiheista aineistoa

Monet meistä nykyajan nuorista on kasvanut Pokémon-sarjojen ja –korttien siivittämänä. Vielä nytkin, Pokémon elää kulta-aikaa, vanhojen ja uusien fanien tuella. Osittain tämän syytä voi olla uudet generaatiot, jotka paljastetaan uusien pelien tullessa ulos.

Uuden Pokémon-generaation alku tarkoittaa sitä, että julkaistuissa peleissä on eri pokémonit ja taidot, joita edellisissä peleissä ei ollut. Näin fanit saavat jatkuvasti uutta aineistoa ja uusia kortteja joita kerätä, ja into pysyy yllä.

Uusimmat pelit ovat Pokémon Omega Ruby ja Alpha Sapphire, jotka on tarkoitettu Nintendo 3DS:lle. Pokémon ORAS (fanien käyttämä lyhennys, joka yhdistää nämä kaksi peliä (Omega Ruby ja Alpha Sapphire) on osa kuudetta generaatiota.

Kuten videosta näkyy, ensimmäisen generaation tutut hahmot ovat vaihtuneet.

Valitettavasti tällä hetkellä kirjaston aineistosta ei löydy muita Pokémon-pelejä kuin Pokémon Puzzle League, joka on tarkoitettu Nintendo 64-konsolille.

Muuta Pokémon-aineistoa kyllä löytyy, mangoista (jotka ovat tällä hetkellä hankinnassa, joka tarkoittaa sitä että ne ovat tulossa ja ne voi jo varata) DVDeihin. Pokémon-teemaisia elokuvia on parisenkymmentä valikoimassa, joista pari on myös samassa ”hankinnassa”-tilassa. Niitä odotellessa!

Kirjoitti: Yasmin

Pokémon puzzle league Nintendo 64