Pinssejä, printtausta ja bingo

Tämän vuoden toisessa Stoori pihalla -tapahtumassa (joka muuttui jälleen Stoori sisällä -tapahtumaksi sään vuoksi) riitti vilskettä! Paikalla ollut 3D-printteri herätti uteliaisuutta ja siinä syntyikin kaikenlaista aina ilmaspinnereistä pikkufiguureihin. Aikoja kirjaston 3D-printterille voi varata itsekkin, mutta pitää vain muistaa olla ajoissa, sillä kone on suosittu! Lisätietoa saa kirjaston Uutistorilta.                                                                   Tapahtumassa sai myös tehdä omia pinssejä, joko valmiiksi leikatuista kuvista tai itse suunnittelemalla. Pinssikoneella saivat esitellä voimiaan niin vanhemmat kuin pienimmätkin.

Paikalla oli myös Nuokkaribiili, jonka luona sai kokeiltiin sumopainia ja pelattiin Unoa. Kello kaksi tapahtumassa alkoi bingo, jonka voittajat saivat valita palkintokorista itselleen pientä kivaa.

Tietenkin tapahtumassa oli jälleen mahdollisuus jääkaappi- ja blackoutrunoiluun, ja tarjolla oli mehua ja keksejä välipalaksi. Origameja ja paperilennokkejakin syntyi – vanhojen kirjojen sivut hyötykäyttöön!

Ensiviikon Stoori pihalla -tapahtumassa 18.7. on aiheena musiikki, ja siellä pääsee tutustumaan DJ-laitteisiin ja musiikin miksaukseen opastuksen kanssa. Tapahtumassa on myös Kjoski keikalla!