Ohjaaja Hannaleena Hauru Stoorissa perjantaina 19.10.2018

Hannaleena Hauru on suomalainen elokuvakäsikirjoittaja, elokuvaohjaaja ja tuottaja. Hänen töitään on palkittu muun muassa Uppsalan lyhytelokuvajuhlien Grand Prix’llä 2008 ja Oberhausenin elokuvajuhlien Cinema Juryn palkinnolla 2008. Hauru ohjasi tänä vuonna Yle:lle Uuden Päivän spin off -sarja Mä voin selittää kaiken.

Hauru saapuu Turun kaupunginkirjaston nuorten Stoori -osastolle keskustelemaan nuorten kanssa elokuvanteosta ja vastaamaan kysymyksiin. Kannustamme saapumaan rohkeasti paikalle kysymään hänen töistään tai ihan yleisesti siitä, miten elokuvia tehdään!

Keskustelutilaisuuden jälkeen katsotaan kaupunginkirjaston Studio -salissa Hannaleena Haurun vuonna 2017 valmistunut esikoiskokopitkä, joka ottaa kantaa rakkauden kaupallistumiseen. Turun saaristossa asuvat Satu ja hänen paras kaverinsa Heidi ovat omasta mielestään ainoat, jotka enää uskovat aidon, hullun rakkauden olevan mahdollista. Heidän missionaan on pelastaa ihmiset vääriltä rakkauskäsityksistä. Matkaan tulee mutkia, kun Heidi ihastuu jääkiekkoilija Lauri Mäntyvaaraan.

Elokuvaa on kuvattu Turussa ja Turun saaristossa.

 

Keskustelutilaisuus Hannaleena Haurun kanssa:

Turun kaupunginkirjaston nuortenosasto Stoorin sohva
Kello 17:00

Hannaleena Haurun elokuvan näytös:

Turun kaupunginkirjaston Studio
Kello 18:00
Elokuvan kesto: 90 min
Ikäraja: 12