Miksi lukea kesälläkin? 😎

Ihanaa, kesäloma on vihdoin täällä! ☀ Ei koulukirjoja kahteen kuukauteen! Vihdoin enemmän vapaa-aikaa 😎 Vaikka viettäisitkin kesän töissä, varmasti aikaa löytyy myös kaikkeen hauskaan. Lukeminen on kivaa puuhaa sateisenakin päivänä, kun ei huvita lähteä ulos, tai kun ukkosmyrsky yllättää ja pilaa muut suunnitelmat. ☔ Lukeminen on hyvä vaihtoehto myös niihin hetkiin, kun netti ei toimi tai akku on loppu.

Lähde: Pixabay

Kesähelteellä on ihana kellahtaa riippukeinuun lukemaan hyvää kirjaa. Lämpimän kesätuulen kutittaessa varpaita voi rauhassa uppoutua kirjaan ja lähteä mielikuvitusmatkalle minne haluaa. Kauniilla säällä on muutenkin tarjolla lukematon määrä paikkoja: lukea voi ulkona, mökillä, rannalla, puistossa, parvekkeella, jokirannassa… 🏖🌅⛺

Lähde: Pixabay

Jos suuntaat kesän aikana leirille tai lomamatkalle, pakkaa mukaan ehdottomasti myös kesälukemista, sillä siihen voit turvautua, kun kilometriväsymys painaa tai haluat tutustua uuteen matkakohteeseen. ✈ 🏝🏞 (Kesän kirjalistaus tulossa! 📚 Stay tuned! 👀) Vaikka et lähtisikään etelän lämpöön, tarjoaa kirja oivan mahdollisuuden irtautua arjesta ja imaisee sinut mukaansa kuin pyörremyrsky.

Lähde: Pixabay

Kun luet kesän aikana, huomaamattasi ylläpidät lukutaitoasi. How cool is that! Ja mikä parasta: kesällä riittää valinnanvaraa! Kevään lopussa koululuokat palauttavat paljon kirjoja, joten kesän alussa kirjaston hyllyt notkuvat luettavaa. 📚

Kenestä kirjan hahmosta kesäkaverisi?

Stoorissa voit osallistua kesälukuhaasteeseen, jonka teema on kesäkaverit. Voit osallistua näin:

  1. Lue kirja. Romaani tai sarjakuva. Nuorten tai aikuisten. Suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Jännitystä, romantiikkaa, kauhua tai fantasiaa. Oikeastaan ihan mitä vaan!
  2. Valitse kirjan hahmoista yksi, jonka kanssa haluaisit viettää kesää. Voit valita päähenkilön tai jonkun sivuhahmoista!
  3. Hae Stoorista kesälukuhaaste-paperi, täytä se ja palauta Stooriin aikavälillä 10.6. – 31.8. Samalla saat tikkarin ja osallistut pääpalkinnon arvontaan!

Kesän aikana Stooriin muodostuu Stoorin kesäkavereiden porukka!